Gemeenteleven

CONNECT

GROEIEN IN GELOOF

De connect serie is speciaal ontworpen voor iedereen die wil groeien in zijn geloof en deel wil worden van deze lokale gemeente.

INTERNSHiP

INTERNSHiP VOOR MIJ?

Je wilt iets betekenisvols doen met je leven. Je wil dat je leven ertoe doet en dat je impact hebt. Je hebt een honger naar echtheid en meer ontdekken van God en Zijn wil. Je weet dat God een plan met jouw leven heeft en dat je je moet voorbereiden voor wat God in en door jouw leven wil doen door middel van Zijn instrument: de lokale gemeente.

HELPERKIDS

ONZE MISSIE

Dat kinderen Jezus mogen ontmoeten en Hem mogen dienen met heel hun hart, met heel hun ziel, met heel hun verstand en met al hun kracht en hun naaste lief zullen hebben als zichzelf (Marcus 12:30)

HTJ

HELPERKERK TIENERS EN JEUGD

Wij zijn de Tieners en Jeugd van de Helperkerk! We komen een keer in de maand bij elkaar in de jeugdzolder van de Helperkerk. De avonden zijn ontspannen met veel ruimte voor creativiteit.

ZORGGROEPEN

G(E)ROEPEN VOOR ZORG

Een gemeente is zo sterk als de zorggroepen sterk zijn! Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen een plekje vindt in een zorggroep.

KOFFIEINLOOP

GENIET VAN EEN GRATIS KOPJE KOFFIE OF THEE

Geniet van een gratis kopje koffie of thee in het wijkgebouw Helperkerk.

SCHOOL VAN AANBIDDING

De opleiding is praktijkgericht en bestaat uit ‘hoofd, hart en handen’ die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

ZENDING

BOLIVIA EN INDONESIË

We geloven in het belang van zending omdat God ons in Mattheüs 28:19-20 de grote opdracht heeft gegeven om het goede nieuws van Zijn reddingbrengende evangelie te verspreiden aan alle volken.