HTJ

Tieners en Jeugd

Wij zijn de Tieners en Jeugd van de Helperkerk! We komen één keer in de maand bij elkaar in de jeugdzolder van de Helperkerk. De avonden zijn ontspannen met veel ruimte voor creativiteit.

Op de avond behandelen we een thema waardoor we ons geloof praktisch maken. God leren kennen voor wie Hij is vinden we belangrijk!

De avonden beginnen om 18:30 uur en duren tot ongeveer 20:30 uur. Daarnaast hebben we ook één keer in de maand een Tiener avond en begint om 18:30 uur.

Jeugd smallgroup

Jeugd smallgroup van de Helperkerk. We komen elke woensdagavond bij elkaar om meer te leren over God. Maar ook hebben we elke keer een hoop plezier met elkaar tijdens spelletjes doen en muziek maken.

De avonden beginnen om 19:00 tot 21:00 uur