HTJ

Jeugd smallgroup 16 – 30 jaar

Elke woensdagavond, van 19:30 – 22:00 uur, komen we met de jeugd van de kerk bij elkaar in de jeugdzolder. We nemen er de tijd voor om God te aanbidden en samen de Bijbel te bestuderen. Naast dat we met elkaar meeleven en bidden, wordt er ook veel gelachen en leven we ons uit tijdens het spelen van spelletjes en maken van muziek.

Tieners 12 – 16 jaar

Om de week op zondagavond, van 17:30 – 19:30 uur, komen de tieners van de kerk bij elkaar in de jeugdzolder. We starten altijd met aanbidding, waarna wij ons met elkaar verdiepen in een thema wat met de Bijbel en geloof te maken heeft. De lessen zijn boeiend en afwisselend doordat er veel gebruik wordt gemaakt van filmpjes, spelletjes of een quiz. Na de les is er nog tijd voor wat lekkers en ontspanning d.m.v. een spel, filmpje enz.