Internship

INTERNSHiP voor mij?

Je wilt iets betekenisvols doen met je leven. Je wil dat je leven ertoe doet en dat je impact hebt. Je hebt een honger naar echtheid en meer ontdekken van God en Zijn wil. Je weet dat God een plan met jouw leven heeft en dat je je moet voorbereiden voor wat God in en door jouw leven wil doen door middel van Zijn instrument: de lokale gemeente.

Er zijn geen vooropleidingseisen waar je aan moet voldoen. Alle lessen zullen in het Nederlands zijn. Of je nu al veel weet van de Bijbel of als je net bekeerd bent maar echt voor God wil leven: de internship is iets voor jou!

Wat is INTERNSHiP?

De internship is een levensveranderend trainings programma van 10 maanden dat gedragen wordt door MFG (Ministers Fellowship Global). Je krijgt in de internship een volwaardige Bijbelschool training op hoog niveau met geweldige leraren die allemaal bouwers zijn van de lokale kerk.

De internship staat voor: groeien in Zijn Woord, karaktervorming en Gods plan door middel van Zijn gemeente leren ontdekken. De MFG voorgangers met jarenlange ervaring en echte bouwers van de lokale gemeente zullen de leraren zijn van de internship.

Je krijgt Bijbels onderwijs op heel hoog niveau van mensen ‘who walk their talk’: mensen die weten waar ze het over hebben en je al voor zijn gegaan in een leven vol overgave in de dienst van God.

Voor meer informatie kijk op de website: http://www.deinterns.nl/