Leiderschap

De Helperkerk is een levendige en bruisende kerk in Groningen (Helpman) waar God, de Helper, zichtbaar levens verandert. We geloven dat de kerk Gods plan is om de wereld te bereiken met het goede nieuws van het evangelie. God wil dat de kerk een enerverende plaats is waar je tegelijkertijd God en mensen kunt ontmoeten en waar het goed ‘toeven’ is. We zien eerstehands dat God levens verandert, omdat God door Jezus een relatie met mensen wil hebben. Door Jezus hebben we toegang tot God. Als God in je leven komt dan verandert alles in je leven!

Volgens de Bijbel behoort een gemeente te functioneren als een gezin. In een goed gezin is liefde, warmte, geborgenheid, voeding en opvoeding. Wij hopen dat je een geestelijk ‘thuis’ vindt in de Helperkerk.

Ismee & Gayane Wubs

Voorgangersechtpaar