HTJ

Young Professionals 20 jaar+

Elke woensdagavond, van 19:30 – 22:00 uur, komen we met de Young Professionals van de kerk bij elkaar in de jeugdzolder. We nemen er de tijd voor om God te aanbidden en samen de Bijbel te bestuderen. Dit jaar bestuderen we de brief aan Timotheüs. Naast dat we op de woensdag bij elkaar komen, zetten we ons actief in binnen de gemeente. We richten ons er met name op om te investeren in de volgende generatie tieners en jeugd.

Jeugd 16 – 20 jaar

Om de week op zondagavond, van 19:00 – 20:30 uur, komt de jeugdgroep van de kerk bij elkaar in de jeugdzolder. We starten altijd met aanbidding, waarna wij ons met elkaar verdiepen in een thema wat met de Bijbel en geloof te maken heeft. Naast dat we met elkaar meeleven en bidden, wordt er ook veel gelachen en leven we ons uit tijdens het spelen van spelletjes en maken van muziek. Dit jaar hebben we een heuse jeugdband. Eens in de 6 weken maken we muziek tijdens de kerkdienst.

Tieners 12 – 15 jaar

Om de week op zondagochtend, tijdens de preek, komen de tieners van de kerk bij elkaar in de jeugdzolder. We denken met elkaar na over thema’s die te maken hebben met de Bijbel en ons geloof in Jezus. De lessen zijn boeiend en afwisselend doordat er veel gebruik wordt gemaakt van filmpjes, spelletjes of een quiz. Na de les is er nog tijd voor wat lekkers en ontspanning d.m.v. een spel, filmpje enz.